Print

G4S Academy - fokus på faglighed

Det nyoprettede G4S Academy henvender sig primært til kunder med høje og komplekse sikringskrav.

G4S Academy Consulting er den danske samarbejdspartner for G4S Risk Consulting, som med hovedkontor i England, løser opgaver i over 100 lande. Samarbejdet med G4S Risk Consulting betyder, at G4S Academy i Danmark trækker på internationale erfaringer i det daglige arbejde.

‘Vi er en del af et global virksomhed, og det giver os en masse viden, vi kan bruge i det daglige her i Danmark,’ forklarer Steen Brahe Bonke, Director Strategic Solutions, og ansvarlig for G4S Academy.

Vejledninger

Udover det internationale samarbejde rummer G4S Academy også en informations- og uddannelsesdel rettet mod kunder og samarbejdspartnere. Der er både netværksmøder og vejledninger tilgængelige om forskellige emner indenfor sikring og forebyggelse - fra eksplosionssikring til forholdsordrer på kontrolcentraler.

‘Vi deler vores viden og håber, at vi får indspark tilbage, så vi kan udvide antallet af emner til relevante netværksmøder og vejledninger, som så mange som muligt kan få glæde af,’ siger Steen Brahe Bonke.

Se alle vejledningerne her

40 specialister på G4S Academy

I G4S Academy Specialists er en række af de bedste kompetencer samlet. Det er G4S-medarbejdere, som er uddannet til at arbejde med risici i et overordnet perspektiv og samtidig har unikke kompetencer indenfor specialområder.

‘Udnævnelsen til G4S Academy Specialist er en kvalitetssikring af vores konsulenter som ud over teoretisk erfaring også har praktisk erfaring gennem minimum fem år. Det betyder, at vi altid kan stille det rigtige hold til en opgave,’ siger Steen Brahe Bonke.

Læs mere om G4S Academy på www.g4s.dk/academy

 

Find flere nyheder fra os her