Print

CSR

G4S anerkender, at vores forretningsaktiviteter har en direkte og indirekte indvirkning på mange menneskers hverdag, på miljøet og klimaet, og vi påtager os et socialt ansvar for at håndtere dette på en ansvarlig måde.

Miljø og klima

Hos G4S har vi både en miljøpolitik og en klimapolitik. Vi fokuserer på at forebygge og minimere belastningen af miljøet. G4S vælger så vidt muligt leverandører, der arbejder miljøbevidst. Vi udgiver jævnligt et miljøregnskab, som redegør for de miljømæssige forbedringer, vi har opnået. Vi forbedrer desuden løbende vores forretningsprocesser for at minimere vores CO2 fodspor og sigter aktivt efter CO2 reduktion. Derfor måler vi løbende og systematisk koncernens CO2 fodspor.

Personalepolitik

Hos G4S har vi en gennemarbejdet personalepolitik, der er udarbejdet af vores samarbejdsudvalg og ledelse i forening. Der beskriver vi blandt andet, hvordan vi ønsker at samarbejde med hinanden, og vi tolererer hverken diskrimination på baggrund af køn, race, etnisk herkomst eller religiøs overbevisning.

Business Ethics Policy

Rygraden i G4S koncernens kulturelle og sociale ansvarlighed er vores business ethics policy, der beskriver de interne regler, vi ønsker at arbejde efter. Du kan se mere på vores moderselskabs hjemmeside (på engelsk).

CSR rapport

G4S koncernen udgiver med jævne mellemrum en CSR rapport, hvor vi beskriver nogle af de mange forskellige tiltag med fokus på social ansvarlighed, der foregår rundt omkring i de over 100 lande, hvor G4S agerer. Du kan se den seneste CSR rapport her (på engelsk).