Print

Verdens største sikkerhedsvirksomhed

G4S er verdens største sikkerhedsvirksomhed cirka 600.000 ansatte i over 100 lande.

G4S står altid forrest, når det handler om at skabe sikkerhed. Vores størrelse og mere end 100 års erfaring har gjort os til specialister inden for enhver form for sikkerhed.

I Danmark har vi ca. 1.900 ansatte, der hver eneste dag arbejder for at skabe sikkerhed og tryghed i private hjem og i virksomheder. Vores kontrolcentral er bemandet døgnets 24 timer året rundt, og vi råder over Danmarks største og mest moderne beredskab.

Vi forstår, hvad der gør dig tryg

Forskellige virksomheder har forskellige behov for sikkerhed. Men ens for alle er, at forebyggelse af tyveri og brand skaber tryghed hos medarbejderne. Derfor har vi hos G4S en lang række sikkerhedsløsninger der kan fungere sammen eller hver for sig. Alt afhængig af dine ønsker og behov. Læs mere om vores ydelser – lige fra tyverialarm til vagt og brandsikring og se, hvad vi kan tilbyde.


G4S er totalleverandør inden for sikkerhedsløsninger. Læs mere om hvad G4S kan tilbyde inden for tyverialarmer, videoovervågning, brandsikring, adgangssikring, tågesikring, vagtpersonsikring og parkeringsydelser