Kontakt os

43 86 50 00 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Print

Sikringsløsninger til transport og logistik

Transportbranchen har helt særlige sikkerhedsmæssige udfordringer. Uanset om du transporterer varer eller passagerer – og uanset om det er til lands, til vands eller i luften, har du brug for at sikre transportmidler, gods og faciliteter mod tyveri og indbrud.

Sikkerhed på landevejen

Hvis din virksomhed lever af at transportere varer for andre virksomheder, har dine kunder også en forventning om, at varerne er godt beskyttet mod tyveri. Hos G4S kan vi hjælpe med alt fra sikring af parkeringsområder med videoovervågning, adgangskontrol eller vagt til sikring af lagerhotel mod indbrud, brand og tyveri. Vi kan også hjælpe dig med at beskytte din vognpark eller trailere med GPS-baseret tracking.

Tryghed for passagerer

En tryg kunde kommer ofte igen. Hos G4S kan vi hjælpe med at gøre perroner, stationer, lufthavne og flyvepladser samt busholdepladser til et trygt og sikkert sted for dine passagerer og ansatte. Vi kan også hjælpe med brandsikring og effektiv adgangskontrol i kontorer og bygninger. Kontakt en af vores eksperter, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til at give dine passagerer en tryg og sikker oplevelse.

Havnesikring

G4S har løsninger til sikring af havne mod tyveri, terror og hærværk. De danske havne er omfattet af internationale regler for terrorsikring af havne. Hos G4S har vi eksperter, der kender disse regler til bunds og kan rådgive om sikringsplaner på de forskellige sikringsniveauer i Danmark, og vi kan samtidig levere skræddersyede sikkerhedsløsninger, der følger reglerne.

Sikring af kontoret mod indbrud

Endelig har du sikkert et behov for at sikre dine kontorfaciliteter mod indbrud. Det er her du opbevarer alle kundedata og IT udstyr. Med en tyverialarm fra G4S er du godt sikret mod indbrud. Alle G4S tyverialarmer overvåges af vores døgnbemandede kontrolcentral og hvis alarmen lyder, sender vi hurtigt en vagt til adressen. Alene det velkendte G4S alarmskilt har en præventiv effekt. 

Vi anbefaler

Alarmskilt på glasdør

Alarmsystemer

Med et alarmsystem fra G4S får I effektivt sikret virksomhedens værdier.
Læs mere
Videoovervågning af indbrud

Videoovervågning

Med videoovervågning beskytter du dine værdier og skaber tryghed.
Læs mere
Adgangssikring - Mand ved kortlæser

Adgangssikring

Med adgangssikring har du både tryghed i dagtimerne og uden for normal arbejdstid.
Læs mere
Brandtryk

Brandsikring

I tilfælde af brand er hvert et minut kostbart - få tryghed gennem brandsikring.
Læs mere
Patruljevagt runderer

Vagtydelser

G4S leverer forskellige former for vagt alt efter din virksomheds behov.
Læs mere