Salgsafdelingen

70 33 88 33 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Print

Tyverisikring af service erhverv

Beskyt din virksomhed mod indbrud og tyveri. Investeringen er hurtigt tjent hjem.

Effektiv sikring mod indbrud

Når du driver en mindre virksomhed inden for liberale erhverv, som konsulent eller anden servicevirksomhed, har du ikke som sådan et varelager at passe på. Livsnerven i din virksomhed ligger sandsynligvis i virksomhedens IT systemer, og det er i tabt viden og information, den største risiko ligger. Med en tyverialarm fra G4S kan du passe på både inventar og dine uerstattelige data uden at investere en formue.

Ved at vælge en af vores forsikringsgodkendte sikkerhedsløsninger, som er tilpasset specielt mindre virksomheders behov, kan du på en nem og sikker måde beskytte din virksomhed effektivt.

Tyverialarm til din virksomhed

Få installeret en tyverialarm fra G4S og opnå en lang række fordele. Blandt andet den præventive effekt af G4S skiltet. Du kan udvide alarmen efter behov.

Hvis du har et krav fra dit forsikringsselskab, skal du ringe til os først på tlf. 70 26 95 26. Så hjælper vi dig med den rette tyverialarm, så den passer til kravene fra dit forsikringsselskab.

God sikring mod butikstyveri

Desværre er det ikke altid nok kun at sikre sin butik mod indbrud. Butikstyveri i åbningstiden er nemlig også ofte et problem for detailhandelen. Videoovervågning har en stærk præventiv effekt og kan let minimere risikoen for tyveri og svind. Investeringen er meget hurtigt tjent hjem.

Vi anbefaler

Tyverialarm til din virksomhed

Med en tyverialarm fra G4S får du effektivt sikret dine værdier.
Læs mere

Videoovervågning til din virksomhed

Med videoovervågning beskytter du dine værdier og skaber tryghed.
Læs mere
DNA-mærkningskit

DNA-mærkning til erhverv

Med et DNA-mærkningskit fra G4S kan I mærke virksomhedens særlige ejendele med unik DNA-kode.
Læs mere
Adgangssikring - Mand ved kortlæser

Adgangssikring

Med adgangssikring har du både tryghed i dagtimerne og uden for normal arbejdstid.
Læs mere