Kontakt os

70 26 42 80 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Alarmskilt på glasdør
Print

Sikkerhedsløsninger til den offentlige sektor

Offentlige institutioner og virksomheder er i en helt særlig situation, når det gælder sikkerhed. På den ene side skal de beskyttes mod brand, indbrud og hærværk. På den anden side skal de være åbne og tilgængelige for både medarbejdere og borgerne i kommunen.

Løsninger og koncepter til alle

G4S har mange års erfaring som leverandør til Staten, regionerne og kommunerne. Og vi har løsninger og koncepter til alle i det offentlige – små og store offentlige institutioner som f.eks. skoler, børnehaver, plejehjem, biblioteker, kontorer, sygehuse og ministerier.

I G4S har vi også udviklet særlige sikkerhedsløsninger og koncepter til at beskytte vigtig offentlig infrastruktur – såsom havne, vandværker og energiforsyning.

Kontakt os - få sparring og gode råd

Er du risikokoordinator i en af landets mange kommuner eller sikkerhedsansvarlig i en offentlig institution eller virksomhed, kan du kontakte en af vores eksperter i den offentlige sektor og få sparring og gode råd til løsning af dine sikkerhedsmæssige udfordringer.

Sikkerhed til alle

Læs mere om vores sikkerhedsløsninger og koncepter til: