Kontakt os

43 86 50 00 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Print

Sikring af større industri og engros

Store virksomheder har ofte meget forskellige sikkerhedsmæssige udfordringer. Det gælder om at sikre både administration, lager og evt. produktion mod for eksempel indbrud og brand – men det handler i høj grad også om trygge medarbejdere og sikring af virksomhedens drift.

Sikring mod tyveri

Du ønsker naturligvis at sikre din virksomhed effektivt mod indbrud. Hvor avanceret et alarmsystem, du har behov for, afhænger af din virksomheds type og risiko. Hos G4S har vi eksperter, der står klar til at vejlede dig til den løsning, der passer til netop din virksomhed. Måske har du brug for et alarmsystem, der kan slås til i administrationen, mens der arbejdes i produktionen. Måske har du brug for særlig sikring af visse områder, og måske har du brug for at integrere tyverialarmen med adgangskontrol og videoovervågning. Hos G4S har vi tyverialarmer, der kan tilpasses den store virksomheds særlige behov. Læs mere om tyverisikring.

Sikring mod brand

Det kan være en rigtig god ide at brandsikre sin virksomhed, uanset om du har et myndighedskrav eller ej. Ikke kun for at sikre virksomhedens medarbejdere og værdier, men også for at sikre virksomhedens fortsatte eksistens. G4S har brandalarmer, der passer til ethvert behov og enhver type af virksomhed. Alle brandalarmer fra G4S er koblet direkte til brandvæsenet. Det er din garanti for hurtig reaktion, og det minimerer skaderne i tilfælde af brand. Du kan vælge at sikre hele virksomheden eller kun særligt udsatte områder som serverrum eller produktionsfaciliteter. Læs mere om brandsikring.

Med adgangskontrol kan du gøre dine medarbejdere mere trygge

Med sikring mod ubudne gæster behøver ingen at være bekymrede for deres ejendele eller personlige sikkerhed. Heller ikke når jobbet kræver en indsats i de mørke aftentimer eller i weekenden, hvor resten af virksomheden ligger øde hen. Læs mere om adgangssikring.

Mere tillid

Svind er et problem for mange virksomheder. Få svage sjæle ødelægger det for de mange og fører til mistænkeliggørelse af hele medarbejdergruppen. Med adgangssikring og videoovervågning kan svind reduceres voldsomt. Alene den præventive effekt er ofte nok. Læs mere om videoovervågning.

Vi anbefaler

Alarmskilt på glasdør

Alarmsystemer

Med et alarmsystem fra G4S får I effektivt sikret virksomhedens værdier.
Læs mere
Videoovervågning af indbrud

Videoovervågning

Med videoovervågning beskytter du dine værdier og skaber tryghed.
Læs mere
Adgangssikring - Mand ved kortlæser

Adgangssikring

Med adgangssikring har du både tryghed i dagtimerne og uden for normal arbejdstid.
Læs mere
Brandtryk

Brandsikring

I tilfælde af brand er hvert et minut kostbart - få tryghed gennem brandsikring.
Læs mere