Salgsafdelingen

70 33 88 33 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Print

Alarm til mindre industri og engros

Det er altid en god ide at passe godt på sit varelager. For selvom forsikringen sikkert dækker de mistede varer, dækker den ikke tabet af de kunder, der vælger en anden leverandør, hvis du ikke kan levere.

Forsikringsgodkendte løsninger

Hos G4S har vi tyverialarmer, der passer perfekt til den lille virksomheds behov. Ved at vælge en af vores forsikringsgodkendte sikkerhedsløsninger, kan du på en nem og sikker måde beskytte din virksomhed effektivt mod indbrud. Du kan vælge at beskytte både produktion og lager – eller måske kun en del af virksomheden.

Det kan også være en god ide at sikre sit varelager mod tyveri og svind ved hjælp af videoovervågning. Det giver en præventiv effekt og investeringen er hurtigt tjent hjem igen. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med brandsikring. Også her har vi systemer, der passer til en mindre virksomhed.

Tilbud på tyverialarm

Få installeret en tyverialarm fra G4S og opnå en lang række fordele. Blandt andet den præventive effekt af G4S skiltet. Du kan udvide alarmen efter behov.

Hvis du har et krav fra dit forsikringsselskab, skal du ringe til os først på tlf. 70 26 95 26. Så hjælper vi dig med den rette tyverialarm, så den passer til kravene fra dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler

Tyverialarm til din virksomhed

Med en tyverialarm fra G4S får du effektivt sikret dine værdier.
Læs mere

Videoovervågning til din virksomhed

Med videoovervågning beskytter du dine værdier og skaber tryghed.
Læs mere