Kontakt os

43 86 50 00 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Print

Energi og forsyning

Som energi- eller forsyningsvirksomhed, er du i en branche, som mange virksomheder og borgere er afhængige af i hverdagen. Det stiller ikke bare store krav til din virksomheds drift – det stiller også særlige krav til jeres sikkerhed.

Vi kender dine behov

Hos G4S har vi løsninger, der kan hjælpe dig med at sikre din virksomhed, uanset hvilken form for forsyning og energi du arbejder med - om I er et energiselskab, et vandværk, en forsyningsvirksomhed eller lignende.

Du har behov for at sikre virksomheden mod alt fra terror til indbrud, hærværk og almindeligt tyveri.

Effektivt terrorberedskab

Hos G4S ved vi, at en effektiv styring af hvem, der har adgang til hvilke faciliteter, kan øge sikkerheden betydeligt. Og det hele styres nemt i hverdagen med en computerstyret adgangssikring. Kombinerer du adgangskontrol med videoovervågning, har du en effektiv løsning, der virker både præventivt og informativt. Sammen med et velforberedt beredskab eller en permanent vagtordning kan videoovervågning og adgangssikring give dig et effektivt terrorberedskab.

Integrerede løsninger

Ønsker du at sikre både din virksomheds værdier og borgernes leveringssikkerhed, kan G4S hjælpe dig til en god kombineret løsning, der giver tryghed, samtidig med at den er let at håndtere i hverdagen. Vi rådgiver dig hele vejen igennem og finder sammen med dig en løsning, der passer til netop dine udfordringer og behov.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du kan sikre forsyningen let, enkelt og effektivt på en gang.

Vi anbefaler

Videoovervågning af indbrud

Videoovervågning

Med videoovervågning beskytter du dine værdier og skaber tryghed.
Læs mere
Adgangssikring - Mand ved kortlæser

Adgangssikring

Med adgangssikring har du både tryghed i dagtimerne og uden for normal arbejdstid.
Læs mere
Patruljevagt runderer

Vagtydelser

G4S leverer forskellige former for vagt alt efter din virksomheds behov.
Læs mere