Kontakt os

43 86 50 00 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Print

Sikring af byggepladser mod tyveri

Byggebranchen har ofte store sikkerhedsmæssige udfordringer. Dels er der bygninger og inventar, der bør sikres mod indbrud og brand, men det kan ofte være byggepladserne, der giver de helt store udfordringer.

Sikring af byggepladser

Byggepladser er ofte udsat for både tyveri og indbrud, og det kan være meget svært at passe godt på byggematerialer, skurvogne, værktøj og entreprenørmaskiner. Hos G4S har vi eksperter, der kan hjælpe dig med at sikre byggepladsen, mens byggeriet er i gang. Vi kan hjælpe med forskellige mobile tekniske løsninger, videoovervågning og vagtordninger, der kan være med til at minimere risikoen på byggepladsen. Ring og hør mere om, hvordan vi kan sikre din byggeplads.

Sikring mod indbrud og brand

Det er også vigtigt at sikre virksomhedens kontorer mod tyveri og brand. Ikke kun for at passe på medarbejdere og inventar, men også for at sikre vigtige data og tegninger. Alle tyveri- og brandalarmer fra G4S er koblet til døgnbemandede centraler, som straks reagerer, når alarmen lyder. En øjeblikkelig indsats fra brandvæsenet er afgørende, hvis en brand ikke skal udvikle sig til en katastrofe. Og bevidstheden om, at en vagt hurtigt er på pletten, er ofte nok til at afskrække indbrudstyve. Læs mere om tyverisikring og brandsikring.

Trygge medarbejdere

Byggebranchen har ofte korte deadlines på licitationer og tilbud. Det kan betyde, at medarbejdere må arbejde på skæve tidspunkter og alene. Med adgangssikring kan du let styre, hvem der har adgang til din virksomhed, hvilke områder de har adgang til og hvornår. Du kan holde dørene låst, mens der arbejdes. Det giver trygge medarbejdere. Læs mere om adgangssikring.

Vi anbefaler

Alarmskilt på glasdør

Alarmsystemer

Med et alarmsystem fra G4S får I effektivt sikret virksomhedens værdier.
Læs mere
Videoovervågning af indbrud

Videoovervågning

Med videoovervågning beskytter du dine værdier og skaber tryghed.
Læs mere
Adgangssikring - Mand ved kortlæser

Adgangssikring

Med adgangssikring har du både tryghed i dagtimerne og uden for normal arbejdstid.
Læs mere
Brandtryk

Brandsikring

I tilfælde af brand er hvert et minut kostbart - få tryghed gennem brandsikring.
Læs mere
Patruljevagt runderer

Vagtydelser

G4S leverer forskellige former for vagt alt efter din virksomheds behov.
Læs mere